Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارغ التحصیلان شهر مرزی اصلاندوز مغان در شمال استان اردبیل با معضل بیکاری دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،افزایش آمار بیکاری در هر منطقه می‌تواند زمینه ساز بروز مشکلات و معضلات اجتماعی و پایین آمدن روحیه امید به زندگانی در میان اقشار مختلف جامعه شود. این موضوع در اصلاندوز مغان به عنوان شهر مرزی استان اردبیل می‌تواند عاملی نگران کننده در مسیر توسعه و آبادانی این منطقه بشمار آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحبان مدارک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس دانشگاههای سراسری و آزاد اسلامی در منطقه محروم اصلاندوز،با معضل بیکاری مواجه هستند که از رشته های مختلف دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند.

علیرغم وجود فارغ التحصیلان رشته های دانشگاهی از جمله رشته های تخصصی علوم تربیتی،دبیری و آموزش ابتدایی در اصلاندوز این موضوع در ذهن داعی می شود که مسئولان آموزش و پرورش می توانند با استفاده از این فارغ التحصیلان در مدارس،کمبود معلمان را در منطقه پر کنند.

با توجه به اینکه 80 درصد معلمان مدارس اصلاندوز غیر بومی هستند درست است این معلمان هم برای رسیدن به این شغل بسیار تلاش کردند اما با وجود فارغ التحصیلان رشته های تخصصی دبیری در منطقه چه لزومی دارد از معلمانی که از شهرستانهای استان در مدارس آموزش و پرورش اصلاندوز تدریس می کنند استفاده شود.

تدابیری اندیشیده شود تا معلمان غیر بومی بتوانند در شهرستان و محل سکونت خود به امر تدریس بپردازند و تا حدودی از رفت و آمدهای پی در پی در مسیرهای پر خطر جاده ای رهایی یابند.

می توان فارغ التحصیلان دانشگاهی منطقه را با جذب حق التدریسی در آموزش و پرورش بکارگیری کرد چرا که به واسطه پرداخت هزینه های سنگین در دانشگاهها نه تنها ثمره ای در ورود به بازار کار نداشته اند،بلکه باعث افزایش بیکاری در نقطه صفر مرزی کشور نیز شده اند.

فارغ التحصیلان رشته های مختلف دانشگاهی دیگری داریم در منطقه که متاسفانه معضل بیکاری دامن آنها را نیز گرفته و برای ورود به بازار کار لحظه شماری می کنند در حالیکه با افزایش سن روز به روز بر مشکلات زندگی آنها افزوده می شود.

امید است دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور ریشه کنی بیکاری در کشور و توجه به مناطق محرومی همچون اصلاندوز اقدامات مختلفی از جمله اجرای طرح های اشتغال زایی برای بیکاران و فارغ التحصیلان بیکار در بازار کار بخصوص در آموزش و پرورش با برگزاری بیش از پیش آزمونهای استخدامی انجام دهند تا این معضل بیکاری از جامعه برای همیشه رخت بر بندد.

این گزارش از زبان جوانان بیکار منطقه نوشته شده و ما هم بعنوان پیگیر مشکلات منطقه توانستیم حرف دل همه فارغ التحصیلان بیکار اصلاندوز را به گوش مسئولان برسانیم.

اصلاندوز در 200 کیلومتری شمال استان اردبیل واقع شده و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۸۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه